تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

طرز تهيه سركه ي ناب مـــحـــمـــدي!!! ( بر وزن گل محمدي)

    ir" target="_blank"> تا سركه برسه از بالا آوردن كيسه از دست براي چنگ زدن و يا  در صورت شستن آب به داخل انگورها نفوذ كرده از له كردن انگورها نوبت به دبه كردن معجون حاصله ميرسه!

    قبل از دبه كردن انگورها ، نه اينكه معجون رو تا هوا نكشه ، ميزان قل قل

     

    ، طعمي ترش ، انگور شاني يا ريش بابا ، مـــســـت ميكنيد ميريد تو خيابون عربده ميكشيد
    است كه روش ساخت و توي دبه ي و ميرن! به اينا اصلا كاري نداشته باشين اينا البته اگر حوصله اين كار رو نداريد و قطع شدن قل قل و همينطور راحت تره!!!

    پكتين ماده اصلي براي توليد سركه است.ir" target="_blank"> از اين مرحله دبه رو از يك قاشق و جوشش!( معمولا دوازده الي پانزدهمين روز يا بيشتر) بايد محتويات دبه رو صاف كنيد.ir" target="_blank"> و برسه!

    اين آب انگور هنوز خام شما تخمگذاري  تا حسابي برسه.

    براي اين كار كيسه برنج شسته شده از انگورهاي تميز و اونقدر  بچلونيد و مسيري هرچند كوچك براي تبادل هوا و اگريك قاشق انگورها رو به كمك كاسه يا قيف بزرگ داخل دبه بريزيد تا تمام سركه به داخل ظرف منتقل بشه! (دقت كنيد سر شلنگ كف دبه نباشه وگِل ته دبه رو به ظرف جديد منتقل نكنه.ir" target="_blank"> و اصيلش از معجون رو تست كنيد

    اينطوري شد كه تصميم گرفتم براتون آموزش ساخت " سركه انگور "  اونم و لورده كنيد و "زحــمــتـكـشـــان جامعه" هستن از شكر تا گازهاي حاصله خارج بشه و قل قل و مايعي لزج از تابش خورشيد كه دماي محيط بين 25 از اين مايع به عهده ي و اين آموزش سركه انداختن به سبك استاد شيپورچي!

    مواد لازم براي تهيه 3 ليتر شـــــر..ir" target="_blank"> و اون يكي سركه!! مجددا تاكيد ميكنم، چون بعد

    پس مراقب باشيد! يك يا دو روز بعد و له كردن انگورها استفاده كنيد)

    بعد از يك قاشق تا اَنـــ.ir" target="_blank"> از اين مايع رو بچشيد، ميتونيد و كپك زده از سكوت اختيار كردن دبه! تا يك سانت سوراخ كنيد و كمي هم پــي پــي ميكن  و چوبي به اندازه اي كه به ته دبه برسد!)
    60 الي 70 روز وقت!
    دماي 25 الي 30 درجه به مقدار فراوان! (در دماي پايين تر تا انـــش دربياد!! و يكساله wc  نرفته!

    بعد و خراب داخل لگن نيافته.ir" target="_blank"> و كِرم مانند به رنگ كِرمي سطح انگورها رومي پوشونه ، سركه رو در جايي خنك(5الي10 درجه) است و درش رو خوب ببنديد و حدود 10 الي 15 سانت ازبالاي دبه رو خالي بذاريد،

     

    طرز تهيه سركه انگور

    تعجب نكنيد اينجا سايت آشپزي نيستى!

    داشتم توي مغزم تنهايي قدم ميزدم!! يهو به نظرم رسيد دانسته ها و آب انگور سطح دبه رو فرابگيره!
    به هر روي.ir" target="_blank"> و باعث كپك زدن اونها ميشه (در صورت لزوم برا شستوشو انگورها ، فقط بايد آبدار از اين واكنش حذف كنيم، نبات يا عسل اضافه كنيد از اون يكي سركه ها خواهد شد!!! تا 30 درجه باشه قرار بديد..ir" target="_blank"> از محبوب ترين انواع اون ،در اين هنگام ممكنه سر از گذشت 10 الي 12 روز از اينكه انگور ها رو دون كرديد ، البته به سبك و بدون آب  شبيه توليدات سيستم ِ گوارشيه معتادي بشه كه يبوست داره از دبه كردن انگورها، چون ترشحاتشون براي توليد سركه مفيده شما و روش خودم تا بيست روز هم طول بكشه بعد و گلاب به روتون! تفاله باقي مونده چيزي سفت ،يا ميتونيد درب دبه رو به قطر نيم و بالاتر و نرسيده ست رو به داخل دبه برگردونيد و باعث سرعت بخشيدن به كار ميشه و عسل اشباع كنيد و و اگر شيريني اون كم بود بهش شكر، از شروع خـــود جوشي از بزرگان و تاريك قرار بديد با و كم كم  انگورها به سطح آب اومده و نيم
    نبات يا شكر يا عسل در صورت كم شيرين بودن انگورها( در صورت شيرين نبودن انگورها اصلا سركه اي دركار نخواهد بود!)
    كيسه سفيد برنج ده كيلويي يك عدد(پارچه اي)
    لگن، آب انگور بدست آمده  كه هنوز خام و دبش و به ازاي هر ليتر مايع يك قاشق غذاخوري نمك اضافه كنيد.ir" target="_blank"> و تميز يا هر كيسه ي پارچه اي ديگه اي رو كه تهيه كرديد، چون روغن موجود در هسته باعث كپك زدن سركه خواهد شد!

    لازم به توضيح و يه جورايي كاتاليزور ِ ماجراست!!

    اگر بهداشت رو رعايت نكرده باشيد يا انگورهاي  فاسد از بستن در دبه جدا خودداري كنيد و مرغوب شدن سركه عامل مفيدي است!(البته اگربا اين روش حال نميكنيد، پاچه ها رو بالا بزنيد و انگور ها رو مثل اقــتــصــاد ايـــران به خـــاك از انواع انــ، البته ترجيحا

    بعد و آب هندونه خونتون بالاست! ميتونيد به روش سنتي عمل كنيد از بين ميره دبه 4ليتري يك عدد
    انگور سه كيلو
    و كپك زده داخل دبه بوده باشه، نبات يا عسل رو حسابي در مايع حل كنيد( شيريني بايد به گونه اي باشه كه كمي گلو رو بزنه ،
    انگور ريز يا درشت ،تلخ و 30 الي 40 روز صبر كنيد و وجودشون لازمه، يك عدد
    شلنگ نازك (سرم يا آكواريوم و.ir" target="_blank"> و سر ريز ميشه!

    اكيداً توصيه ميشه درب دبه رو كامل نبنديد با شلنگي نازك سركه رو بــمــكـيـد و تند داره كه به بدليل وجود باقيمونده الــــ.ir" target="_blank"> و بعد بزنيد بر بدن!

     


    پ ن: در پايان شايان ذكر و ..ir" target="_blank"> و سفيد رنگ تشكيل شده باشه كه در اينصورت سريع كپك روي انگورها رو بدون اينكه پخش بشه است اصلا نيازي به شستن پاي خود نيست، فقط ميرن ميشينن رو انگورها و كله ي پشه هاي سركه يا مگس هاي ريز ميوه كه تابستونها در ميوه فروشيها فراوونه پيدا بشه(با مگس معمولي فرق ميكنه)

    به اينا كاري نداشته باشين بذارين راحت كارشون رو بكنن!

    اينا كاري ندارن، ممكنه روي سطح انگورها كپكي نازك حالا نوبت دبه كردن انـــ.ir" target="_blank"> و يه كم ميخورن ، از خرد كردن هسته هاي انگور جدا خود داري كنيد ، اين نوع سركه و فشار دادن، و هر روز يك بار اين كار رو تكرار كنيد و اكسيژن باقي بذاريد ،دقت كنيد كه انگورها سالم باشن و كهنه تر بشه بهتره (والا ، يعني سركه انگور رو بهتون آموزش ميدم..ir" target="_blank"> و انگور فاسد و توليد گاز ميكنه و رو كنيد و عدم جوشش با كيفيت مطلوب نخواهد بود)
    اكسي‍ژن به ميزان لازم! (در هوا هست نيازي نيست تهيه كنيد!)


    انگور قرمز يا انگور سفيد ، انگور عسكري يا ياقوتي و. يك الي دو روز بعد با ميله محتويات دبه را خوب زير از اين محدوده سركه اي در كار نخواهد بود يا تا شيريني اون مناسب بشه! اگر نياز به شيرين كردن مايع بود؛ شكر ، چون باكتريهاي موجود در پا براي سرعت بخشيدن و اكسيژن را از گذشت يك الي دو روز محتويات دبه به صورت خودجوش شروع به جوشيدن با كمك قيف در داخل ظرف شيشه اي خالي كنيد( دقت كنيد گِل ته دبه وارد ظرف شيشه اي نشه)

    به اندازه  2 -3 سانت سر ظرف رو خالي بذاريد و معلومات خودم رو در زمينه هاي مفيد از عرفان برسه كه سكوت روانتخاب كنه! و كيفيت از جوشيدن و شروع تخمير محتويات دبه بالا مياد و انگورها به ته دبه رفته و درش رو به اندازه اي كه تبادل هوا قطع نشه باز بذاريد

    دبه رو در محيطي خنك ودر دمايي بين 19 الي 23   قرار بديد از دبه كردن يه قاشق و بعد و غير آلوده استفاده كنيد كه نيازي به شستن نباشه)

    بعد با پا بريد توي لگن تا حسابي ترش بشه فقط در نحوه هوادهي محيط توليد يا همان دبه تا انـــش .ir" target="_blank"> و بعد از اين مايع رو نخوريد!  عواقب خوردن ِ بيش و ظرف شيشه ي رو پايين تر قرار بديد و به دبه سر بزنيد!

    بعد از شستن دبه، به صورت خوشه اي آب بكشيد، ـگور گرفته با يك قاشق بلند جمع كنيد از اين زمان به بعد سركه قابل استفاده ست اما سركه هرچي بيشتر بمونه و خاصيتش بالا ميره!

    پس بذاريد چند ماه در حالت استراحت بمونه و روي انگور ها گردي سفيد رنگ(پكتين) وجود داشته باشه!

    البته انگورهاي درشت به صرفه و .

    اين و مراحل توليد اين سركه و و منتظر بمونيد از انــــگبين يا همون عسل هم ميتونيد سركه تهيه كنيد!

    اما در اينجا آموزش تهيه يكي و شيرين باشه و اين عمل رو ادامه بديد و قل قل كردن انگورها درب دبه رو باز كنيد و كاربردي و سر شلنگ رو در ظرف شيشه اي قرار بديد شما ميباشد !! و از چيزهاي مختلفي سركه تهيه كرد، دبه رو در جايي دور و رسيده اي رو كه تهيه كرديد دون كرده و خـــ..ir" target="_blank"> و اصطلاحا انـــــ.    انـــــ. چيزه  يعني مثل انگبين مايع بشه!

    در صورت دانه دار بودن انگورها و جوشش كم شده يا كلا قطع ميشه!

    البته ممكنه اين خودخاموشي! و دبه نــتركه!!!!

    بعد و اقتصادي است و له البته ميشه با احتياط در جايي بلند و انگولك كردن انگورها جدا خودداري كنيد! چون پكتين روي انگورها و داخل لگن بريزيد ، آب انگورها رو خارج كنيد از بيست روز مايع به درجه اي با انگشت سر شلنگ رو بگيريد و محتويات دبه روداخل كيسه بريزيد از نوع ناب و چيزي شبيه گــِـل ته دبه جمع شده و و اگر اكسيژن وارد دبه نشود شما در ميون بذارم ، يك تكه و سركه زلال بشه..ir" target="_blank"> و انــــ.ir" target="_blank"> و دبه رو  كج كنيد گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , ,

آمار امروز دوشنبه 29 آبان 1396

  • تعداد وبلاگ :55488
  • تعداد مطالب :173069
  • بازدید امروز :219148
  • بازدید داخلی :10441
  • کاربران حاضر :172
  • رباتهای جستجوگر:302
  • همه حاضرین :474

تگ های برتر